Luchthaven Curacao

Waar ligt de luchthaven van Curacao?


luchthaven vliegveld curacaoDe luchthaven van curacao ligt op ongeveer 12 kilometer afstand van Willemstad.
Het internationale vliegveld Curacao bevindt zich aan de noorkust van Curacao en heet Hato International airport.
Hato airport is door de grote stroom toeristen naar curacao sinds 2006 bezig aan een grote verbouwing.
Zo zijn er op Hato airport het vliegveld van curacao grote verbeteringen doorgevoerd die eraan hebben bijgedragen dat Hato vliegveld nu een van de drukste en belangrijkste vliegvelden is van Curacao.

Kort bij het vliegveld Curacao zijn de grotten van Hato te vinden en ook de vlakte van Hato is zeker een bezoekje waard aangezien dit twee van de grootste trekpleisters voor toeristen zijn die een bezoekje aan curacao brengen.

TIP:  Mocht u vertrekken vanaf vliegveld Hato dan is het zeker de moeite waard om ruim van tevoren in te checken om dan een bezoek aan de grotten te brengen.


Hato Luchthaven Curacao vertrektijden en aankomsttijden

aankomsttijden en vertrektijden curacao airportBlijf op de hoogte zijn van de vertrektijden en aankomsttijden Hato airport Curacao voor als u vliegt vanaf Curacao of vliegt naar Curacao?
Het is nooit prettig om zinloos op een vliegveld rond te hangen als gevolg van een vertraging of annulering van een vlucht. Blijf dus op de hoogte via onze online realtime vertrek en aankomsttijden.
Als u bijvoorbeeld familie of vrienden of een zakenrelatie van Hato airport moet ophalen is het zeer prettig om via ons overzicht te controleren of de vlucht op tijd is zodat u niet hoeft te wachten.

Auto huren op Hato airport Curacao

auto huren hato vliegveld curacaoWilt u graag beschikken over een huurauto op Curacao dan is het natuurlijk mogelijk om net zoals op alle andere vliegvelden een auto te huren voor uw verblijf op Curacao.
Diverse gerenomeerde autoverhuurmaatschappijen zijn met diverse balies vertegenwoordigd waar u op het moment van aankomst op Curacao gemakkelijk een auto of busje kunt huren.

Alle grote verhuurmaatschappijen zoals Thrifty, Alamo, Avis, Budget, Hertz en National zijn ruimschoots vertegenwoordig op luchthaven Curacao.
Meer weten over autoverhuur Airport Curacao.

Winkels op Hato Luchthaven Curacao

Op het vliegveld van Curacao kunt u natuurlijk belastingvrij winkelen. Op de luchthaven van Hato gelden zeer concurrende prijzen voor veel producten zoals: Parfums, sigaretten, likeuren, designer zonnebrillen sieraden en horloges en natuurlijk ook voor sigaretten.  Tevens zijn elektronica en gadgets ruimschoots vertegenwoordigd op Airport Caracao.
Ben je nog een souvenir vergeten te kopen dan kun je op het vliegveld altijd nog een leuk speciaal geschenk voor iemand thuis kopen.
Meer lezen over winkelen op Curacao airport

Ben je nog opzoek naar een kamer, studio of leuk appartement op Curacao? Klik dan op de afbeelding voor onze mogelijkheden! Huisvesting Curacao

Appartement, kamers, studio op Curacao te huur

Huren op Curaçao regel je via Huisvesting Curaçao! Bij ons kun je terecht voor de huur van kamers, studio’s en appartementen.

Hoe werkt het?

  • Zoek gericht naar je type woningen in de categorieën kamers, studio’s en appartementen;
  • Schrijf je geheel vrijblijvend in via ons advies en beschikbaarheid formulier;
  • Via de mail berichten wij je zo spoedig mogelijk over de beschikbaarheid en sturen wij je een vrijblijvende overeenkomst;
  • Na het ondertekenen van deze overeenkomst is de huisvesting op Curaçao geregeld.

Regel direct uw huisvesting op Curacao

Download ook de Curacao App gratis

De Curacao App – iPhone, iPad & Android applicatie voor de bezoeker van Curacao.
Curacao App – Digitale Reisgids Voor Curacao

Laat een reactie achter